Calculator GWW

Calculator GWW

Gebr. Remmits BV, opgericht in het jaar 1950, is een modern familiebedrijf met bijna 70 jaar ervaring op het gebied van de grond, water- en wegenbouw. In de afgelopen decennia is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in haar werkgebied.

Functieomschrijving

Als calculator GWW ben je verantwoordelijk voor de complete calculatie aan de hand van een contract en tekeningen, herken je de kansen en risico’s en stemt deze af met het hoofdbedrijfsbureau en directie. Je vraagt offertes aan en voert overleg met leveranciers en onderaannemers. Na dit traject zorg je voor de overdracht van de calculatie naar de werkvoorbereiding.

Wij vragen:
Je hebt relevante werkervaring en een afgeronde HBO opleiding in de richting civiele techniek, of een afgeronde MBO opleiding met aanvullende aantoonbare praktijkervaring.

Als persoonlijke eigenschappen heb je een sterk analysevermogen, goede communicatieve vaardigheden, proactieve instelling, gedrevenheid, kostenbewustzijn en oplossingsgerichte instelling. Je bent een teamspeler die zijn verantwoordelijkheid neemt en zowel kritisch als analytisch en resultaatgericht te werk gaat. Je beschikt over kennis van Microsoft Office en ervaring met Metacom is een pré.


Wij bieden:

  • Afwisselend en uitdagend werk op het gebied van complete infra
  • Een prettige werksfeer in een jong, enthousiast team
  • Goede salariëring
  • Een goed primair en secundair arbeidsvoorwaarden pakket
  • Ruime opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden.


Belangstelling?

Neem contact op met: Karin Verstegen, 024-6412443 of stuur je CV per email naar  k.verstegen@remmitsgww.nl