Bedrijfsinfo

Gebr. Remmits BV, gestart in het jaar 1950, is een modern familiebedrijf met meer als 70 jaar ervaring op het gebied van de grond, water- en wegenbouw. In de afgelopen decennia is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in de regio en ver daarbuiten. Met onze hoofdvestiging in Wijchen en twee nevenvestigingen te Oss en Amsterdam kunnen we met trots zeggen dat we een “landelijke” dekking hebben.

Om onze bewezen hoge kwaliteitsnormen continue te kunnen blijven verbeteren investeren wij blijvend in ons personeel, kennis, milieu en materieel. De combinatie van deze investeringen, de hoge kwaliteit en de korte lijnen binnen onze organisatie maken het mogelijk om ons te kunnen blijven onderscheiden in een continue veranderende markt op het gebied van verhardingen en onderhoud, water en riolering, gebiedsontwikkeling en milieu en de leverantie van grondstoffen.

Onze organisatie heeft een ruim 90 vaste medewerkers en een vaste flexible schil die zich in de afgelopen jaren heeft bewezen dezelfde (kwaliteits) normen en waarden te bezitten als ons bedrijf.

Onze kracht ligt in advisering, de uitwerking, de samenwerking en de realisering van projecten in de vorm van innovatieve contracten bij zowel overheden en/of private partijen. Nieuwe ontwikkelingen en contracten in de markt volgen wij op de voet en de landsgrenzen, of daar net buiten, zijn ons werkgebied.