Drie nieuwe werken in orderportefeuille

Drie nieuwe werken in orderportefeuille

Afgelopen week heeft Remmits 3 nieuwe werken in opdracht gekregen.

In opdracht van Waterschap Rivierenland gaan wij het werk "Sloop RWZI te Weurt" uitvoeren, in opdracht van de gemeente Eindhoven is afgelopen week het werk "Reconstructie Airbornelaan" gegund aan Remmits en als laatste gaan wij het Lees meer...

Elektrische voertuigen afgeleverd

Na de eind vorig jaar reeds afgeleverde 100% elektrische Kia Niro, zijn recentelijk nog 3 stuks 100% elektrische voertuigen afgeleverd. Deze voertuigen dienen als vervanging van de huidige voertuigen met fossiele verbrandingsmotoren.
Het betreft een Audi E-tron en 2 stuks Polestar met als doel en ondersteuning om de CO2 uitstoot Lees meer...

Nieuwe vestiging Eindhoven

Nieuwe vestiging in Eindhoven

Remmits opent vanaf 1 april 2021 haar nieuwe vestiging te Eindhoven.

Naast onze vestiging in Wijchen (hoofdkantoor), Amsterdam en Oss is er besloten om een vestiging in Eindhoven te openen om ook onze opdrachtgevers in het zuidwesten van de provincie Brabant nog beter van dienst te kunnen Lees meer...

2 werken aangenomen in Eindhoven!

2 werken aangenomen in Eindhoven

Afgelopen periode heeft Remmits een tweetal nieuwe projecten voor de gemeente Eindhoven aangenomen. Beide werken zijn een mooie toevoeging aan onze orderportefeuille.

"Vervangen stamriool Gagelstraat" en "Bouwrijp maken Park Forum West" starten beide vanaf medio april en zijn tegen die tijd te volgen ons "Lopende Projecten" Lees meer...

Gladheidsbestrijding 24/7

Gladheidsbestrijding 24/7

Afgelopen weekend hebben wij voor diverse opdrachtgevers de gladheidsbestrijding van het wegennet verzorgd.
Voor onder andere de gemeente Wijchen, provincie Gelderland en Rijkswaterstaat hebben wij gezorgd dat de wegen begaanbaar en veilig zijn gebleven.

Het was een druk weekend i.v.m. de sneeuwval van zaterdag op zondagnacht. Op het drukste Lees meer...

Remmits bouwt voor de 4e generatie!

Remmits bouwt voor de 4e generatie! 

Met de “Project Start Up” van afgelopen week, is het officiële startsein gegeven voor de nieuwbouw van het nieuwe hoofdkantoor van Remmits GWW en Schreuder Bouwen Langs Water en Wegen.

Dit CO2 neutrale kantoor zal gerealiseerd worden in bouwteamverband waardoor er niet gebouwd word voor Lees meer...

Remmits sponsort nieuwe sportkleding

Remmits sponsort nieuwe sportkleding

Remmits heeft voor het nieuwe voetbalseizoen de tenues voor Woezik JO13 gesponsord. Ons nieuwe logo staat prachtig op de wit/blauwe tenues van S.C. Woezik.

Wij wensen Woezik JO13 een mooi voetbalseizoen toe!

Lees meer...

Fietspad Ravensteinseweg aangenomen!

Fietspad Ravensteinseweg aangenomen!

Afgelopen week hebben wij de definitieve gunning voor het werk "Aanleg vrijliggend fietspad Ravensteinseweg" binnengekregen. Langs de Ravensteinseweg in Wijchen leggen wij een vrijliggend betonfietspad aan. Maandag 19 oktober zullen wij starten met onze werkzaamheden en wij hopen voor het einde van het jaar op te kunnen leveren.

Vanaf Lees meer...

Asfaltonderhoud Wijchen en Druten aangenomen!

Asfaltonderhoud Wijchen en Druten aangenomen! 

Afgelopen week heeft Remmits het asfaltonderhoud voor de gemeente Druten en de gemeente Wijchen aangenomen. Vanaf maandag 14 september starten wij met de onderhoudswerkzaamheden van diverse straten binnen beide gemeentes. Een prachtige klus voor onze eigen asfaltset!
Vanaf de start van het werk is het Lees meer...

Trompetterstraat Grave aangenomen!

Net voor de bouwvakperiode hebben wij een prachtig werk in de gemeente Grave aangenomen. Dit werk werd aanbesteed op basis van EMVI (Economische meest voordelige inschrijving) en dit houdt in dat er niet alleen is gekeken naar de prijsaanbiedingen van diverse aannemers maar dat ook een "Plan van Aanpak" opgesteld Lees meer...