Remmits sponsort nieuwe sportkleding

Remmits sponsort nieuwe sportkleding

Remmits heeft voor het nieuwe voetbalseizoen de tenues voor Woezik JO13 gesponsord. Ons nieuwe logo staat prachtig op de wit/blauwe tenues van S.C. Woezik.

Wij wensen Woezik JO13 een mooi voetbalseizoen toe!

Lees meer...

Fietspad Ravensteinseweg aangenomen!

Fietspad Ravensteinseweg aangenomen!

Afgelopen week hebben wij de definitieve gunning voor het werk "Aanleg vrijliggend fietspad Ravensteinseweg" binnengekregen. Langs de Ravensteinseweg in Wijchen leggen wij een vrijliggend betonfietspad aan. Maandag 19 oktober zullen wij starten met onze werkzaamheden en wij hopen voor het einde van het jaar op te kunnen leveren.

Vanaf Lees meer...

Asfaltonderhoud Wijchen en Druten aangenomen!

Asfaltonderhoud Wijchen en Druten aangenomen! 

Afgelopen week heeft Remmits het asfaltonderhoud voor de gemeente Druten en de gemeente Wijchen aangenomen. Vanaf maandag 14 september starten wij met de onderhoudswerkzaamheden van diverse straten binnen beide gemeentes. Een prachtige klus voor onze eigen asfaltset!
Vanaf de start van het werk is het Lees meer...

Trompetterstraat Grave aangenomen!

Net voor de bouwvakperiode hebben wij een prachtig werk in de gemeente Grave aangenomen. Dit werk werd aanbesteed op basis van EMVI (Economische meest voordelige inschrijving) en dit houdt in dat er niet alleen is gekeken naar de prijsaanbiedingen van diverse aannemers maar dat ook een "Plan van Aanpak" opgesteld Lees meer...

Nieuwe huisstijl en logo voor Remmits

Tijdens de gezellige “Corona-proof” vakantieborrel van de Remmits Groep heeft DGA Peter Remmits tijdens zijn toespraak bekent gemaakt dat er een officiële start is gemaakt met de overdracht van het bedrijf aan de 4e generatie zijnde zijn zoon Joe Remmits. Symbolisch is met de onthulling van de nieuwe huisstijl en Lees meer...

Twee nieuwe werken in de gemeente Beuningen

Twee nieuwe werken in de gemeente Beuningen

Afgelopen week heeft Gebr. Remmits BV twee nieuwe werken in de gemeente Beuningen aangenomen.
Aan de Tempelstraat gaan wij een gedeelte riolering vervangen en het asfaltdeklagenbestek 2020 zal ook door ons worden uitgevoerd.

Zodra beide werken van start gaan zijn deze uiteraard te vinden Lees meer...

Aanpassing parkeerplaats Wijchen

Aanpassing parkeerplaats Wijchen

Recent hebben wij van de gemeente Wijchen opdracht gekregen om de parkeerplaats "de Wychert" opnieuw in te richten. Er zal een nieuwe laag asfalt aangebracht worden en de parkeerplaatsen zullen uitgevoerd worden met waterdoorlatende bestrating waardoor de waterove3rlast verleden tijd zal zijn. De parkeerplaats bij de tennisvereniging Lees meer...

Nieuwe Ahlmann AZ150f afgeleverd

Nieuwe Ahlmann AZ150f afgeleverd

Afgelopen week (week 9) is onze nieuwe Ahlmann AZ150f stage V shovel afgeleverd.
Ook hiermee blijven wij voortdurend investeren in vernieuwing van ons materieel.
Wij wens onze machinist veel werkplezier met deze nieuwste machine!

Lees meer...

Postelseweg te Eersel aangenomen!

Postelseweg te Eersel aangenomen!

Op donderdag 20 februari is Gebr. Remmits BV als laagste inschrijver op het werk "Reconstructie Postelseweg" uit de bus gekomen.
Vanaf maandag 16 maart starten wij met onze werkzaamheden op deze weg en zal het project te volgen zijn via de pagina "Lopende projecten".

Wij kijken uit Lees meer...

Oversteekvoorziening OCÉ te Venlo aangenomen

Oversteekvoorziening OCÉ te Venlo aangenomen

In opdracht van de gemeente Venlo heeft Gebr. Remmits BV in week 5-2020 het werk "Oversteekvoorziening OCÉ van der Grintenstraat" te Venlo aangenomen.
Dit werk betreft het realiseren van 2 stuks nieuwe inritten in de van der Grintenstraat, en zal starten vanaf week 10 (na Lees meer...