Historie

Gebr. Remmits BV, gestart in het jaar 1950, is een modern familiebedrijf met bijna 70 jaar ervaring op het gebied van de grond, water- en wegenbouw. In de afgelopen decennia is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in de regio en ver daarbuiten.

In begin 2000 is vanuit de markt de vraag ontstaan naar “kennis en ervaring” in de ontwikkeling en voorbereiding van projecten. Uit die betreffende vraag uit de markt is ons ingenieursbureau RE-Infra BV ontstaan. Voor verdere informatie over dit jong en dynamisch ingenieursbureau met zijn indrukwekkende trackrecord kunt u volstaan door op de volgende link RE-Infra BV te klikken.

Ook tijdens de crisisperiode heeft het bedrijf kunnen blijven investeren in kennis en materieel. Om onze opdrachtgevers nog breder van dienst te kunnen zijn en het takenpakket uit te breiden heeft Gebr. Remmits BV in 2012 het bedrijf Schreuder Bouwen Langs Water en Wegen BV overgenomen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van bruggen, betonconstructies, geluidschermen en waterbouwkundige werken. Voor het trackrecord van dit bedrijf kunt u volstaan door op de volgende link Schreuder Bouwen langs water en wegen bv te klikken.

Verder is Gebr. Remmits BV aandeelhouder van de Asfalt Combinatie Oost Nederland BV (ACON) en participeert daardoor in de asfaltproductie aan het Looveer te Huissen. Via de volgende link ACON BV kunt u meer informatie over onze dochter terugvinden.