Civiel Ontwerper (RE-Infra)

Bij RE-Infra zijn we op zoek naar een enthousiaste civiel ontwerper om ons team te versterken. Als civiel ontwerper ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en uitwerken van uiteenlopende infrastructurele projecten. Je komt te werken in een hecht team van zeven collega’s waar samenwerking, creativiteit en innovatie centraal staan. Deze functie is ter uitbreiding van ons team en biedt een uitstekende kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen binnen een dynamische organisatie.

 

Functieomschrijving:

Als civiel ontwerper bij RE-Infra werk je aan diverse projecten van begin tot eind. Je vertaalt klantwensen en technische specificaties naar gedetailleerde ontwerpen en tekeningen. Jouw expertise ligt in het ontwerpen van infrastructuur met oog voor functionaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Je werkt nauw samen met je collega’s om projecten succesvol af te ronden binnen de gestelde deadlines en budgetten.

Taken en verantwoordelijkheden:

· Uitvoeren van technische berekeningen en haalbaarheidsstudies voor infrastructurele projecten.

· Ontwerpen en tekenen van civiele projecten met behulp van CAD-software.

· Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van bestekken o.b.v. de RAW-systematiek, kostenramingen en het controleren van bestekstekeningen.

· Actief deelnemen aan projectvergaderingen en overleggen met opdrachtgevers.

· Bijdragen aan het continu verbeteren van ontwerpprocessen en methodieken.

 

Profiel van de ideale kandidaat:

· Hbo werk- en/of denkniveau in de richting van Civiele Techniek.

· Bij voorkeur 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

· Software kennis van Microsoft Office, bestekschrijfsoftware (B&S Civiel) en AutoCAD (Civil 3D)

· Kennis van relevante wet- en regelgeving binnen de civiele techniek.

· Je bent creatief, oplossingsgericht en hebt oog voor detail.

· Teamspeler met uitstekende communicatieve vaardigheden.

· Je bent woonachtig in de omgeving van Nijmegen, ’s-Hertogenbosch of Arnhem. Het kantoor is gevestigd in Wijchen.

 

Wat bieden wij:

· Een salaris tussen de €3.000 en €5.000 bruto per maand afhankelijk van de opleiding en ervaring.

· Een fulltime/parttime baan voor 32 tot 40 uur.

· De mogelijkheid om verschillende opleidingen te volgen.

· 8% vakantiegeld en pensioenopbouw.

· Reiskostenvergoeding.

· 32 vakantiedagen bij fulltime dienstverband.

· Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.

· Elke vrijdagmiddag kan je aansluiten bij de vrijdagmiddag borrel. Jaarlijks worden er verschillende activiteiten georganiseerd zoals een personeelsfeest, kerstborrel of een leuke sport activiteit.

 

Collega Luc aan het woord: De prettige werksfeer bij RE-Infra zorgt voor een ontspannen omgeving waarin je allemaal als team naar allerlei verschillende oplossingen zoekt voor opdrachten en problemen die op je bureau belanden. De opdrachtgevers lopen uiteen, van projectontwikkelaars en gemeentes tot onze zusteraannemer Remmits. De verschillende werkzaamheden sprak mij erg aan bij deze organisatie waar ik inmiddels alweer 6 jaar werkzaam ben. Door de nauwe band met Remmits is het mogelijk projecten van begin tot eind mee te maken en bij betrokken te zijn. Verder is het ook fijn dat er binnen onze “kleine” organisatie zeker kansen zijn om te groeien en te ontwikkelen.

 

Interesse?

Hoe gaaf is het als jouw tekeningen werkelijkheid worden? Wordt onderdeel van ons team! Heb je vragen neem gerust contact op met Denise. Je kan haar bellen of appen via 06-51859324. Wil je jouw vraag mailen dat kan naar d.bodelier@remmitsgww.nl.