Nieuw kantoorpand Remmits in gebruik

Nieuw kantoorpand Remmits in gebruik

Half april heeft Remmits het nieuwe kantoorpand aan de Jan van der Heydenstraat 4 in Wijchen in gebruik genomen. Het pand is ruim opgezet en modern ingericht. De eerste en tweede verdieping zijn respectievelijk ingericht voor Remmits GWW en Schreuder Bouwen Langs Wegen en Water. De kelder biedt ruimte voor grotere groepen voor bijvoorbeeld opleidingen. Op de begane grond is naast de receptie en kantoorruimte een vergaderruimte ingericht en is er een ruime kantine, die gelegenheid bied aan de medewerkers om onder het genot van een kopje koffie samen te zijn.

De grote raampartijen geven een mooi uitzicht over het Remmits-terrein en de omgeving.

Het pand is door de moderne bouw en uitbreiding van het aantal zonnepanelen op de loods volledig energieneutraal. Dit nieuwe pand is een stap in de richting van verdere verduurzaming van Remmits als duurzame samenwerkingspartner.

Remmits streeft ernaar om in 2030 80% van de CO2-uitstoot te reduceren ten opzicht van 2020. Dit gebeurt door energie neutrale en energiezuinige kantoorpanden, elektrificeren van materieel en toepassen van biodiesel.