Put met schuif Zypsepoort te Arnhem

Gebr. Remmits BV heeft in samenwerking met de gemeente Arnhem en Morselt Watertechniek op basis van vertrouwen en gelijkwaardigheid een put ontworpen met daarin een schuifafsluiter. Dit project zal worden uitgevoerd als bouwteam.

De locatie van de te plaatsen put met schuifafsluiter is dusdanig bepaald en heeft als doel: het verlenen van toegang tot en ontsnapping uit het Moerriool van de gemeente Arnhem. Dit alles vooruitlopend aan het grote onderhoud van het Moerriool.

De afsluiter is door Morselt Watertechniek op maat gemaakt waardoor de doorstroomcapaciteit van het Moerriool gelijk blijft.

De locatie is gelegen aan een van de uitvalswegen van Arnhem Centrum. Door de werkzaamheden in de vakantie periode (zomer) uit te voeren zal de overlast voor het verkeer en doorstroming van het Moerriool tot een minimum worden beperkt.

Na een gedegen en transparante voorbereidingsperiode zijn de werkzaamheden op 17 juli 2017 gestart,  zijn begin augustus afgerond en heeft geresulteerd in een mooi project met een zeer tevreden opdrachtgever.

Wij danken de gemeente Arnhem voor het vertrouwen en de prettige en goede samenwerking.

 

Contactformulier projecten
Hieronder kunt u een vraag, suggestie of opmerking plaatsen


Projectinformatie

Contractvorm
Bouwteam

Opdrachtgever
Gemeente Arnhem (bouwteam)

Provincie
Gelderland

Aanvang project
17 juli 2017

Oplevering project
augustus 2017

Toegepaste expertises
Water en riolering

Contact
info@remmitsgww.nl

Locatie