Stationszijde Noord Eindhoven

Begin 2019 heeft Gebr. Remmits BV samen met de gemeente Eindhoven in een bouwteam het eerste gedeelte van het stationsplein in Eindhoven aangepakt. Vanaf begin november zijn wij gestart met de uitvoering van het tweede gedeelte nabij het stationsplein. Station Eindhoven is het drukste station buiten de randstad en een belangrijke (tussen-) stop voor vele reizigers die gebruik maken van het openbaar vervoer.

De gemeente Eindhoven heeft wederom voor Gebr. Remmits BV gekozen als partner in dit bouwteam. Dochterbedrijf RE-infra heeft als ontwerper en adviseur ook deelgenomen aan het project en hierdoor was voor aanvang van de uitvoering duidelijk wat er gerealiseerd zou worden.

Naast de technische uitwerking en uitvoering is intensief overleg gevoerd met alle betrokkenen, waaronder de gemeente Eindhoven, stationgebruiker NS, beheerder ProRail, eigenaar parkeergarage, beheerder KBC, taxichauffeurs, busmaatschappijen en de gebruikers van de omgeving. Uiteindelijk is geen enkele partij vergeten en zijn we met alle betrokkenen tot overeenstemming gekomen!

“Doen wat je zegt en zeg wat je doet”

Wij danken de gemeente Eindhoven voor het in ons gestelde vertrouwen in ons!

Contactformulier projecten
Hieronder kunt u een vraag, suggestie of opmerking plaatsen


Projectinformatie

Contractvorm
Bouwteam

Opdrachtgever
Gemeente Eindhoven

Provincie
Noord-Brabant

Aanvang project
maandag 4 november

Oplevering project
Medio december 2019

Toegepaste expertises
Verhardingen en onderhoud

Contact
info@remmitsgww.nl

Locatie