Swanenberg Spijk

Swanenberg IJzer is voornemens om een (grotendeels) braakliggend terrein in de Loosjespolder in Spijk, dat tot enkele jaren geleden als maisakker in gebruik was, om te vormen naar een opslagterrein voor stalen buizen ter uitbreiding van het huidige bedrijfsterrein in Spijk (Gemeente Zevenaar). Na een gedegen voorbereiding van onze dochter RE-Infra, waarbij met diverse belanghebbenden tot overeenstemming is gekomen, zijn wij op 18 maart 2019 gestart met de uitvoering.

Het nieuwe opslagterrein voor stalen buizen, van totaal 7 hectare, wordt door middel van een halfverharding van granulaat verhard. In de eerste fase wordt 26 000 m2 opslagterrein aangelegd. In latere fases zal het resterende deel met een grootte van ca. 44 000 m2 worden verhard met granulaat. Naast het verharden van het opslagterrein worden er ook watergangen gegraven voor de waterhuishouding, faunatunnels en rasters aangelegd voor de aanwezige das en betonplaten gelegd om de hogedruk gasleiding van de Gasunie te beschermen.

De werkzaamheden behorende tot de 1e fase zijn gestart op 18 maart 2018 en de werkzaamheden zullen ca. 10 weken in beslag nemen. De planning voor de uitvoering van latere fases zijn afhankelijk van noodzaak voor opslag van stalen buizen door Swanenberg.

Wij danken Swanenberg IJzer voor het in ons gestelde vertrouwen en kijken uit naar een prettige samenwerking.

Contactformulier projecten
Hieronder kunt u een vraag, suggestie of opmerking plaatsen


Projectinformatie

Contractvorm
Design & Construct (D&C)

Opdrachtgever
Swanenberg IJzer

Provincie
Noord-Brabant

Aanvang project
Medio maart 2019

Oplevering project
n.t.b.

Toegepaste expertises
Gebiedsontwikkeling Water en riolering

Contact
info@remmitsgww.nl

Locatie