Projectleider (Schreuder bouwen langs water en wegen)

Een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid? In al onze projecten hou jij je bezig met de voortgang, planning, inzet en kosten. Je overlegt regelmatig met alle betrokken partijen en het onderhouden van contacten met belanghebbenden staat centraal. Je bent bedreven in het tijdig herkennen van kansen en risico’s, waardoor je hier adequaat op kunt anticiperen. Gedurende de projecten zorg je voor een soepele coördinatie van de werkzaamheden. Onze opdrachtgevers zijn onder andere ProRail, Rijkswaterstaat, Gemeentes en Ontwikkelaars.

 

Wie ben jij:

-Minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de richting van civiele techniek;
-Ervaring in de samenwerking met externe partners zoals ProRail en Rijkswaterstaat;
-Ruime ervaring in de rol van projectleider;
-Kennis over de verschillende contractvormen zoals UAV-GC;
-Je houd er van om creatief mee te denken over mooie oplossingen;
-Jij bent communicatief sterk;

 

Wij bieden jou:

-Een salaris tussen de €4.000 en €6.000 bruto per maand;
-Een fulltime baan;
-Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei. Er wordt jaarlijks een interne opleidingsdag georganiseerd waar iedereen aan mee doet. Tussentijds kunnen nog persoonlijk losse opleidingen/trainingen gevolgd.
-CAO UTA
-Auto, telefoon en laptop is jouw gereedschap;
-Een vast dienstverband bij goed functioneren.
-Elke vrijdagmiddag kan je aansluiten bij de vrijdagmiddag borrel. Jaarlijks worden er verschillende feesten georganiseerd zoals een personeelsfeest, kerst- en bouwvakborrel.

 

Interesse?

Heb jij het in je om een waardevolle aanvulling te zijn voor ons team? Aarzel dan niet en solliciteer nu! Heb je vragen neem gerust contact op met Denise. Je kan haar bellen of appen via 06-51859324. Wil je jouw vraag mailen dat kan naar d.bodelier@remmitsgww.nl.