Project Hoflaan te Groesbeek

Gebr. Remmits BV uit Wijchen voert in opdracht van de gemeente Berg en Dal in de kern Groesbeek werkzaamheden aan de Hoflaan uit.

Info over project:

Onze werkzaamheden bestaan uit verwijderen van de bestaande verharding, het vervangen van de riolering en het terugbrengen van nieuwe verharding. Van deze [link] is het project vanuit de lucht te bewonderen.

Op de website van de gemeente is [hier] meer informatie terug te vinden.

Fasering en planning (herzien 09 mei)

De afgelopen periode is er veel gebeurd. De Molenweg is voorzien van een nieuwe riolering, fundering en asfaltverharding. Conform de planning is de Molenweg op zaterdag 6 mei weer opengesteld voor het verkeer.

De Hoflaan zal vanaf woensdag 10 mei worden afgesloten in verband met de voorbereidingen voor het aanbrengen van een nieuwe asfaltverharding. Deze werkzaamheden staan voor maandag 15 mei en dinsdag 16 mei gepland. De Hoflaan zal daarna voor een periode van ca. 2 weken alleen voor aanwonenden worden opengesteld. Hierbij kan er mogelijke enige hinder worden ondervonden. Verder zullen er voorzieningen, zoals verkeersremmers en de putranden van de riolering worden aangebracht. Aanwonenden kunnen eventueel gratis gebruik maken van de parkeerkelder waarbij een maximum geld van 24 uur aan één gesloten.

De fasering is door het aan klikken van deze link N16109-13-501-KVI-03 Faseringstekening 13-03-2017 bekijken.

De geüpdate planning en de bijbehorende fasering is hierboven onder ” Fasering” nader toegelicht. Op de hierboven aangegeven link zal de geactualiseerde planning terug te vinden zijn. Als afwijking op deze planning zullen de werkzaamheden in de Kasteelhof niet op 27 maart 2017 aanvangen maar op maandag 03 april. Deze aanpassing is in overleg doorgevoerd in verband met de bereikbaarheid.

Communicatie

Op woensdag 18 januari 2017 is er een info avond gehouden voor betrokkenen en belangstellenden. Tijdens deze info avond zijn de plannen, de uitvoering toegelicht en was er een mogelijkheid voor het stellen van vragen. Voor betrokkenen die niet in de gelegenheid zijn geweest deze avond bij te wonen is via deze link Presentatie Hoflaan tbv bewonersavond de gehouden presentatie te bekijken.

Betreffende bewoners ontvangen voorafgaand aan de start van onze werkzaamheden een informatiebrief over het exacte datum van de start en informatie over de bereikbaarheid.

Wij zullen de overlast tot een minimum beperken maar mocht u opmerkingen en/of verbeterpunten zien kunt u deze melden via het volgende emailadres

E-mail: Hoflaan@remmitsgww.nl

of via het onderstaande telefoonnummer:

+31(0)24-6412443

Contactformulier projecten
Hieronder kunt u een vraag, suggestie of opmerking plaatsen


Projectinformatie

Opdrachtgever
Gemeente Berg en Dal

Provincie
Gelderland

Aanvang project
Januari 2017

Oplevering project
Juli 2017

Toegepaste expertises
Verhardingen en onderhoud Water en riolering

Contact
hoflaan@remmitsgww.nl

Locatie