Project Molenweg Bergharen

De renovatie van de Molenweg in Bergharen is op maandag 5 oktober gestart. De Molenweg wordt tussen de Dorpsstraat en de Elzendweg opgeknapt. Het riool in de Molenweg is tussen de Burgemeester van Elkstraat en de Elzendweg vervangen door een nieuw riool. Buiten de bebouwde kom is reeds een nieuwe markering (belijning) aangebracht.

Van maandag 7 december tot en met woensdag 9 december worden er op 2 locaties op de Molenweg voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd, vooruitlopend op de asfaltwerkzaamheden. Het betreffen de volgende 2 locaties:

  • Molenweg tussen Dorpsstraat en supermarkt Attent.
  • Molenweg tussen De Werf en Elzendweg.

Op bovenstaande locaties worden afwateringsgoten aangebracht en wordt de fundering van de rijbaan netjes gemaakt (geprofileerd). Auto’s mogen niet over de goot rijden totdat het asfalt is aangebracht. Daarom kunnen bewoners tijdelijk niet met hun auto op eigen terrein komen. Het asfalt wordt aangebracht op donderdag 10 december en vrijdag 11 december. Na 11 december kunnen de bewoners, die wonen op bovenstaande locaties, weer met hun auto op eigen terrein parkeren. Tot die tijd verzoeken wij de bewoners hun auto’s niet in de Molenweg te parkeren maar in de wijk aan de zuidkant van de Molenweg.

De asfaltwerkzaamheden worden op 10 en 11 december uitgevoerd op de volgende locaties:

  • Molenweg tussen de Dorpsstraat en het Keltenpad.
  • Molenweg tussen de De Werf en de Elzendweg.

Tijdens de asfaltwerkzaamheden kunnen de bewoners op deze 2 locaties niet met hun auto op of van eigen terrein komen. Tevens zijn de doodlopende wegen op 10 en 11 december niet bereikbaar met de auto. Uitgezonderd De Werf, de bewoners van De Werf kunnen via het Keltenpad bij hun woning komen. Wij verzoeken de overige bewoners van de doodlopende wegen hun auto op 10 en 11 december in de wijk aan de zuidzijde van de Molenweg te parkeren.

Contactformulier projecten
Hieronder kunt u een vraag, suggestie of opmerking plaatsen


Projectinformatie

Opdrachtgever
Gemeente Wijchen

Provincie
Gelderland

Aanvang project
September 2015

Oplevering project
Mei 2016

Toegepaste expertises
Verhardingen en onderhoud Water en riolering

Contact
info@remmitsgww.nl

Locatie